Programul Universității de Vară ed. a XIII-a

Având în vedere natura universității de vară și circumstanțele actuale, anul acesta profesorii și studenții nu vor avea ocazia să se întâlnească, dar așteptăm cu nerăbdare pe toți care doresc să învețe muzică veche anul viitor, între 11–16 iulie 2021, la a XIII-lea ediție a Universității de Vară de Muzică Veche din Miercurea Ciuc.
Între timp, suntem încântați să vă recomandăm inițiativa noastră, menită de a servi cultivareaîntr-un mod neobișnuit a prieteniilor formate în timpul festivalurilor anterioare. Îi încurajăm pe toți să se alăture acestei provocări –mai multe informații pot fi găsite pe social media. Mult succes la pregătire și la înfruntarea provocării!
În același timp, ne pregătim să sărbătorim cu un program extraordinar cea de-a 40-a aniversare a Festivalului de Muzică Veche din Miercurea Ciuc în perioada 11–19 iulie 2020: publicul și muzicienii se pot întâlni la 12 evenimente și îi așteptăm online pe cei care doresc să urmărească prezentarea valorilor locale, aflate în centrul festivalului anul acesta. Evenimentele pot fi urmate pe paginile oficiale de Facebook ale festivalului și a universității de vară, aici și aici.

RomaniaEnglishHungary