Bursă

FOND DE BURSE la Festivalul de Muzică Veche din Miercurea Ciuc

Organizatorii Festivalului consideră important să sprijine cariera muzicienilor talentați. De aceea, sumele încasate din vânzările de bilete pe durata festivalului vor fi adunate într-un fond de burse. Suma din fondul de burse va fi distribuită, prin concurs public, către tineri muzicieni sau studenți din județul Hargita, care se pregătesc pentru o carieră muzicală, în vederea finanțării costurilor educației lor, și participării lor la programe de formare profesională.
Cei care doresc să susțină această cauză, o pot face achiziționând unul sau mai multe bilete de mecenat la prețul de 50 de lei, pe lângă bilete regulare.

Cumpărați bilete și contribuiți la dezvoltarea profesională a tinerilor muzicieni din județul Harghita!

ANUNȚ PRIVIND BURSE DE MUZICĂ

Asociația Cultura Nostra, în calitate de co-organizator al Festivalului de Muzică Veche de la Miercurea Ciuc, anunță un concurs de bursă organizată de o singură dată pentru elevi din liceu care se pregătesc pentru o carieră muzicală, dorind să studieze și să se perfecționeze în domeniul muzicii vechi, muzicieni care studiază la universitate, precum și muzicieni începători (sub 35 de ani).
Scopul bursei este de a motiva și de a întări tinerii muzicieni talentați, de a sprijini participarea lor la studierea muzicii vechi și de a promova muzica veche. Bursa poate fi utilizată în următoarele scopuri:

  • Contribuție la achiziționarea de instrumente muzicale
  • Sprijin pentru participarea la cursuri de formare profesională/perfecționare/workshop-uri/masterclass-uri în domeniul muzicii vechi, în România sau în străinătate

Aplicanții sunt rugați să depune un portofoliu care să includă un videoclip de 10-25 de minute.
Cum se aplică: online.
Beneficiarii vor trebui să prezinte un raport privind performanța lor profesională în perioada în care beneficiază de bursa și vor avea posibilitatea de a cânta în cadrul Festivalului de Muzică Veche de la Miercurea Ciuc din 2022.
Detaliile vor fi disponibile pe https://regizene.ro/ începând cu 23 iulie.

RomaniaEnglishHungary