Activitate pentru cei mai mici cu zengőovi cu Rebeka Ádám

Activitate pentru cei mai mici cu zengőovi cu Rebeka Ádám

Activitate pentru cei mai mici cu zengőovi cu Rebeka Ádám

12–14 iulie, zilnic între orele 10–13

 Centrul Cultural Zengő Tér (Str. Petőfi, nr. 35)

În acest an, pentru prima dată, copiii mai mici vor avea, de asemenea, ocazia de a se bucura de cântece și creații muzicale la Universitatea de Vară de Muzică Veche. Ei pot învăța melodii și cântece pentru copii legate de natură, floră și faună. Vom introduce copii interesați în lumea muzicii vechi prin instrumente ritmice, fluiere și povești interactive. Activitățile noastre sunt îmbogățite cu jocuri pentru copii. Îi așteptăm cu drag pe toți copiii de grădiniță și de școală primară care doresc să cânte, să se joace și să facă muzică în Centrul Cultural Zengő Tér.

Taxa de participare este de 40 de lei, înscrierile se pot face personal la secretariatul Centrului Cultural Județean Harghita, în zilele lucrătoare, între orele 9 și 15, sau la numărul de telefon 0746-244235. Numărul de locuri este limitat.


Rebeka Ádám (România)– Grupa Zengőovi

S-a născut în 1993, la Miercurea Ciuc. A studiat violoncelul la Liceul de Artă „Nagy István” și, mai târziu, cântul gregorian. În timpul anilor de liceu, a fost membră activă a mai multor coruri locale: corul Bisericii din Șumuleu Ciuc, corul Schola Gregoriana, corul Liceului de Artă „Nagy István” și corul de cameră Lux Aurumque. A studiat pedagogia muzicală la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. În timpul studiilor, a participat la o serie de producții de teatru. După absolvirea universității, a compus muzică pentru mai multe producții teatrale: spectacolul „Oameni buni” al Teatrului de mișcare M Studio din Sfântu Gheorghe, spectacolul „Deșteptarea primăverii” al Teatrului „Csíki Gergely” din Timișoara și spectacolul „Făt Frumos din Lacrimă” al Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin”, tot din Timișoara. Din 2017, predă muzică la Casa de copii și Școala Waldorf din Miercurea Ciuc. Participă, în calitate de instructor, la numeroase activități pentru copii, tabere și cursuri de formare pentru profesori.

RomaniaEnglishHungary